Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Δυναμική παρουσίαση του Βιβλίου "Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και όχι Φοβισμένος Υπήκοος" στη ΒΟΝΙΤΣΑ- Σκληρή κριτική του Συγγραφέα ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ στη δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας κατά την παρουσίαση του βιβλίου του! -ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη








               Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019, στο Le Fleur Cafe (του κ. Παπαθανασίου Στέλιου) στην παραλίαΒόνιτσας, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τριαντακωνσταντή: "Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και όχι Φοβισμένος Υπήκοος". Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να θέσει διάφορες ερωτήσεις στον συγγραφέα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ....
 Για το βιβλίο μίλησαν οι:-Χρυσούλα Σπυρέλη, Dr.Φιλολογίας, πρ. Σχολική Σύμβουλος Δ/θμιας Επκπ/σης Αιτ/νίας,  -Νίκος Ζαρμπαλάς, Εκδότης-δημοσιογράφος, π. αιρετός Νομάρχης (1995-2002) στην Π.Ε. Ιωαννίνων και ο συγγραφέας-Κώστας Τριαντακωνσταντής, Μαθηματικός, Υπάλληλος Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ1 στη ΔΔΕ Αιτ/νίας και συντόνιζε ο -Ιάκωβος Παλαιολόγος, π. Διεθυντής, Δ/θμιας Επκπαίδευσης Αιτ/νίας........

    Ο δημιουργός του βιβλίου Κώστας Τριαντακωνσταντής, ευχαρίστησε τους εισηγητές που του έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν το βιβλίο του, τους παρευρισκόμενους και άσκησε σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας για κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Ακολούθως άφησε αιχμές για έργα με «οσμή σκανδάλων» χωρίς διαγωνισμούς και διαφανείς διεργασίες και με απευθείας αναθέσεις.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση δεν είχε κανέναν κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τα κέρδη από τη πώληση των βιβλίων θα προσφερθούν στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας.

-Το Βιβλίο μετα τη παρουσίαση στη Βόνιτσα θα ταξιδέψει και θα κάνει στάσεις για παρουσίαση: α)-Tην Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 πμ στη Πάλαιρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Ο Πάρης" του κ. Γαρίδα. β)-Tην Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 πμ στη Κατούνα, στο Καφε-ζαχαροπλαστείο του κ. Κολύδα και γ) στην Αθήνα με ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. 

Καλοτάξιδο.....























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.